21.7.10

Kesä on kiirettä täynnä..

Olipa kiva lukea kommenteista, että täällä vielä käy lukijoita..

Ompeluprojektit ovat pyörineet päässä, mutta toteutuksen saralla on ollut heikkoa. Jalkapallon MM-kisojen pronssipeliä seuratessani pyöräytin tämän. Jonkinlaiseksi käsityöksi voi tämänkin kai laskea. Noin neljä tuntia taisi mennä kaiken kaikkiaan. Himottaisi isot palapelit, mutta niissä kiusaa iso koko (minkä päällä sitä voi tehdä ja minne sen voi siirtää katseilta syrjään??) ja aika. Tuollaisia 260 palaisia kokoisi mieluustikin enemmän.



Helle on hellinyt ja olen nauttinut siitä. On ollut ihanaa, kun säät ovat muistuttaneet trooppisia lämpötiloja.


Ihan kuin olisi matkustanut jonnekin kauas. Tosin eipä helteillä tee muuta mieli, kuin olla rannalla. Tai tuulisella mansikkapellolla.

Nyt on pakkanen täynnä kokonaisia ja viipaloituja mansikoita sekä mansikkasurvosta!


Nyt mansikka-aikaan lemppariaamupalani on näyttänyt tältä.


Pohjalle maustamatonta jogurttia, makeutusainetta maun mukaan, vaniljajauhetta, mansikan paloja ja kookoshiutaleita. Jotain tajunnanräjäyttävää on tuossa vaniljan ja kookoksen yhdistelmässä. Toimii kuin kruununa herkullisten mansikoiden päällä!


Uimisen, mökkeilyn ja mansikoiden poimimisen ohessa on tullut tietysti luettua. Hömppäromaaneja saa lukea erityisesti englanniksi. Kinsellahan on tuttu himoshoppaaja-sarjastaan ja siitä, kuinka kaikki päähenkilöt valehtelevat selvitäkseen arjestaan. Kevyestihän näihin pitää suhtautua ja tämä Twenties Girl oli ilahduttava lukukokemus (erityisesti The Undomestic Goddes -kirjan jälkeen). Toinen suosikkini Kinsellan tuotannosta on Can You Keep a Secret?



Yritin poimia mustikoita mökillä. Saldo jäi laihaksi, vaikka olin kuullut marjankeruukoneen käyttövinkit. Poimiessa vastaan tuli tämä pelosta jäykistynyt mato, joka ihan selvästi oli maistelemassa mustikkaa.

Ja loppuun vielä se erityinen syy, miksi tämä postaus piti saada vihdoin rutistettua.

LUOVIEN IHMISTEN YHTEISLEIKKI!

Luovien ihmisten yhteisleikki; lupaan lähettää jotain itsetehtyä viidelle ekalle, jotka jättävät kommentin tähän postaukseen. Heidän tulee vuorostaan julkaista tämä omassa blogissaan ja lähettää jotain itsetehtyä viidelle ekalle jotka siihen kommentoivat. Sääntönä on että tavaran yms. pitää olla itse tehty ja toimitettu osanottajille vuoden 2010 aikana.

Sellainen poikkeus, että kaksi osaanottajaa on jo mukana, joten kolme ensimmäistä ehtivät mukaan. Ja lusikkani tähän soppaan keksin tunkea Pikkuriikin blogissa.

3 kommenttia:

  1. Osallistuisin muuten, mutta autoblogiin ei vain sovi käsityöt. xD Mutta kiva idea! :)

    VastaaPoista
  2. Hym...
    Jos vain haluaa lahjan ja lupaa tehdä vastalahjan... :D
    -marjo

    VastaaPoista
  3. Voihan tuota jatkaa vaikka fb:n tai jonkun muun kautta, jos ei blogiin sovi tai sellaista ole. Enkä mä vahdi sitä, että miten homma jatkuu.. eli Marjo sut voi laskea osallistujaks nro 3?? :D

    VastaaPoista