6.9.12

Terveisiä evakosta!

Tuntuu hurjalta ja toisaalta hyvältä, että vihdoin jotain tapahtuu ja jatkuva odottelu on loppu. Tehtäviä asioita on PALJON ja viikot ja päivät menevät vauhdilla. Keittiötä on suunniteltu urakalla ja tarjouksia haettu monesta eri paikasta. Kämppää on tyhjennetty ja seuraavaksi pitäisi päästä purkamaan. Valitettavasti vielä muutama laatikollinen lajittelematonta roinaa odottavat sijoitustaan. Sohvakalusto lähtee verhoiltavaksi remontin ajaksi ja kankaan valinta on ajankohtaista.

Kämpän tyhjennyksen yhteydessä löydettiin ikävä yllätys. Kosteusvaurio!!! Kylpyhuoneen ja makuuhuoneen välisestä seinästä sängynpäädyn takaa paljastui n. 30 cm halkaisijaltaan oleva ruskea läntti. Styroksinen sängynpääty on varmasti hidastanut kuivumista.

Seinä listan irroittamisen ja tapetin repimisen jälkeen. 
Saatiin revittyä tapettia pois ja irroitettua yksi kerros muovimattoa. Tuo kuvassa näkyvä on ilmeisesti liimattu suoraan betoniin. Mietin, olenko luulosairas, kun tuntuu kämpillä käymisen jälkeen kaikenlaisia oireita. Ja ollaan nyt muutamia viikkoja jo asuttu muualla. Tulisi nyt vain joku ja selvittäisi, onko siellä hometta.

Mutta jos jotain ikävää niin sitten jotain kivaakin. Kauniin vihreän villaisen verhoilukankaan metsästys ei ole helppoa silloin, kun mieleiset vihreät sävyt eivät ole muodissa. Onneksi pääsin kuitenkin tutustumaan Svensson Markspellen kankaisiin. Ihania värikarttoja, joissa ei mitään väljähtäneitä sävyjä vaan oikeita voimakkaita, iloisia ja raikkaita sävyjä.

1. Hill 2. Uno 3. Front 4. Rami
Kuva ei tee kankaille oikeutta, sillä aina ne eri näytöt vääristävät vielä senkin jälkeen, kun kamera on tehnyt oman tulkintansa. Numero kolmoseen ihastuin Eurokankaassa jo joskus aiemmin. Ja nyt rinnalle tuli paljon ihania vaihtoehtoja. Suosikiksi on kyllä päässyt Rami, joka on pienen kirjavuutensa takia todella elävä ja näyttää upealta isona pintana. 

Jos jotain aikoo verhoiluttaa ei kannata tyytyä kangaskauppojen tarjontaan, jos ei mieleisintä meinaa löytyä. Verhoilija pystyy tilaamaan valmistajalta kankaita suoraan ja valikoima on paljon laajempi! Osaan jo kuvitella, kuinka herkullisen näköinen sohvakalusto on verhoiltuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti