1.10.12

Purkamisen reimu

Koti muuttunut nyt vain asunto-osakkeeksi, sillä niin kovalla kädellä siellä on revitty irti muovimattoa, kattopaneelia, lasikuitutapettia ja kaappeja.

Lasikuitutapetti irtosikin repimällä!
Lähes kaikki tahot ovat sanoneet, kuinka vaikeaa on lasikuitutapetin irroittaminen. Melkein kaikilta seiniltä tapetti lähti nätisti repimällä. Jalkalistan alta kun sai alareunasta kiinni niin helposti lähti koko vuota kerralla. Muutamasta kohdasta sai rapsutella enemmän, mutta positiivinen yllätys todella.

Makuuhuoneen kattopaneelit oli tiukassa
Kattopaneeli taas yllätti vaikeudellaan. Jokainen paneeli oli isketty kahdella tai kolmella naulalla pontista kiinni koolaukseen.
Alkuperäinen linoleum kohtaa muovimaton
Olemme aina tuskailleet siivotessamme asunnon lattiaa. Muovimatto on ollut kiinnitettynä niin heikosti, että imuroidessa se on noussut mukana. Helppohan sitä oli siis irroittaa ja laittaa rullalle.. Ennen kuin tuli ne kaksi liimaraitaa, jolla se olohuoneessa oli kiinnitetty. No siitäkin selvittiin puukolla ja hartaalla veistelyllä.

Haluan esitellä teille myös nyt jo lähestulkoon edesmenneen Kauhukaapin!

Kaappi, joka nerokkaasti kätkee sisälleen kaapin!
 Kauhukaappi sai nimensä kun olimme muuttaneet asuntoon ja purkaneet jo jonkun verran tavaroita. Kaappi oli niin epäkäytännöllinen, että se tuli helposti tungettua täyteen roinaa. Onneksi tämän remontin ohella saan räjäytettyä alkuperäisen kaapin pois! Ja tilalle hyllyjä!!!

Adios Kauhukaappi!

Henkien taisto eteisen kaapin kanssa.
Eteisen alkuperäinen kaapisto sai purkutuomion heti kun aloimme suunnittelemaan remonttia. Purkaminen ei ollutkaan ihan yhtä helppoa. Kaappi oli rakennettu ennen alaslaskettua kattoa! Sähkösaha auttoi alkuun ja sen jälkeen väkivalta sorkkaraudan muodossa.


Hienolta tuntui saada kaiken rehkimisen jälkeen viimeinenkin kaapinkappale irti!

 Lupailin jo joskus kuukausia sitten pohjapiirustusta tänne.

Tässä Floorplannerillä tuskailtu tulos. Suhteet eivät ole ihan sentilleen oikein. Keittiövalmistaja on valittu, muttei vielä olla hyväksytty tarjousta, keittiön taso tulee eri liikkeestä. Kodinkoneista on tehty kaupat ja ne tulevat AEG:lta. Sähkö- ja muiden pistokkeiden paikat pitäisi miettiä, että saadaan pyydettyä tarjous. Välillä tuskastuttaa kaikki miettiminen ja suunnittelu ja yritän lohduttautua ajattelemalla, kuinka hienolta kaikki näyttää kun asunto on remontin jäljiltä valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti