11.3.09

Ja kiukku katosi.. (eli aika hyväntuulinen postaus)

Pari päivää olen ollut aavistuksen äksynä. Kotona näkee niin paljon sellaista, mitä pitäisi tehdä ja tekemättömät asiat tiedettävästi nakertavat alitajunnassa.. Negatiivinen vire katosi kokonaan muutamassa minuutissa. Avasin pöydällä lojuneen ja tänään postin tuoman luottokunnan kirjekuoren. Kyseessä olikin hyvityslasku ja summa ilahduttavan suuri. En tiedä miksi olen kyseisen summan luottokunnalle maksanut, etenkin, kun olen käynyt lopettamassa kortin heti alkuvuodesta. Hieman laho latva, mutta pelkästään positiivinen ja ilahduttava yllätys tällä kertaa.

Ja vaikka kotityöt ovatkin ärsyttäneet, iloisia asioita on arjessa ollut. Olen todella iloinen uudesta työkaverista. Tuntuu todella hyvältä työskennellä yhdessä ja uskon saavani itse paljon uutta oppia ammatillisesti häneltä. Ihanaa löytää tälläisiä pieniä iloja erityisesti työn saralla, joka usein tuntuu vain tuskaiselta pakkopullalta, jota on leipänsä eteen tehtävä.

Viikkokin on alkanut todella sporttisesti. Tähän mennessä on tullut pelattua ultimatea ja sählyä, käytyä pilateksessa ja tehtyä tehokas kuntopiiri. Lihakset huutavat hoosiannaa. Huomenna on aikidotreenit ja loppuviikko meneekin sitten hieman kevyemmin. Lenkkeilykin olisi tarkoitus alottaa ensiviikolla, kun saan siihen seuraa.

Käsityörintamalla hitaasti mutta varmasti on edennyt tuo miehen siskolle lahjaksi menevä pussukka. Yritän löytää siihen sopivaa vuorikangasta, mutta omissa varastoissa ei ole tummanlilaa tai -sinistä. Pitää pitää silmät auki, sopiva tilkku voi löytyä yllättävältä taholta.


Viikonloppuna sain aminekoa hieman eteenpäin. Täytteenä on vanun lisäksi muovirakeita (HobbyPointista 500g/8,5€, kamala hinta) ja nyt kisu pysyy hyvin pystyssä. Raajat ovat työn alla ja etenevät hitaanlaisesti. Olen myös miettinyt kasvoja, pitäisikö olla nappisilmät ja tarvitseeko kisu erillistä kuonoa. Olen tyytyväinen tähänastiseen tulokseen. Tämä kisu taitaa jäädä meidän lemmikiksemme.


Lähitulevaisuudelle voisi kaavailla postauksen, jossa esittelen pieniä sisustusjuttuja, jotka tekevät minut onnelliseksi. Kuvia otin jo postausta odottamaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti